ΑΡΘΡΑ

6 χρόνια εξατομικευμένη αρθροπλαστική γόνατος - Biomet
6 χρόνια εξατομικευμένη αρθροπλαστική γόνατος – BIOMET
600 400 support

6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ – BIOMET Έξι χρόνια εξατομικευμένης αρθροπλαστικής γόνατος. Τα πάντα ξεκινούν αμφιλεγόμενά και ετσι πρέπει!!!!

read more
Αρθροπλαστική ισχίου
Αρθροπλαστική ισχίου
600 400 support

ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΟΥ To ισχίο είναι μια απλή άρθρωση με μία στρογγυλή κεφαλή και μια υποδοχή. Σε κανονική κατάσταση η άρθρωση δουλεύει κανονικά και κινείται η κεφαλή μέσα στην υποδοχή της χωρίς πόνο. Σε περιπτώσεις όμως όπως οστεοαρθρίτιδας, ατυχήματος, ή άλλης καταπόνησης διαταράσσεται η σωστή λειτουργία της άρθρωσης.

read more
Η αρθροπλαστική επέμβαση ισχίου και γόνατος: Πότε και σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;
600 400 support

ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΟΣ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ; Πόσα βήματα κάνατε σήμερα; Μόλις 10000 βήματα ημερησίως είναι αρκετά για μία καλή φυσική κατάσταση και κατ’ επέκταση και υγεία. Για μία ζωή γεμάτη κίνηση και μία κίνηση γεμάτη ζωή. Η άνετη κίνηση υποστηρίζεται από τις δύο μεγαλύτερες αρθρώσεις του σώματος, το γόνατο και το…

read more
Η αρθροπλαστική επέμβαση ισχίου και γόνατος : Πότε και σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;
Εξατομικευμένη αρθροπλαστική γόνατος (personalized knee system)
600 400 support

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ (PERSONALIZED KNEE SYSTEM) Κάθε ασθενής είναι μοναδικός όπως μοναδική είναι και η κάθε επέμβαση. Το σύστημα εξατομικευμένης αρθροπλαστικής γόνατος χρησιμοποιεί την τρισδιάστατη αξονική και μαγνητική MRI τομογραφία και συνδυάζει την κλασική φιλοσοφία διόρθωσης των ανατομικών στοιχείων γόνατος με τη σύγχρονη εξατομίκευση της πρόθεσης του γόνατος.

read more
Αρθροπλαστική γόνατος ελάχιστης επεμβατικότητας
600 400 support

ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Οι άνθρωποι που έχουν μάθει να ζουν με δογματισμούς τίποτε δεν έχουν να προσδώσουν στην κοινωνία πάρα μονάχα στον εαυτό τους .

read more
Επέμβαση αρθροπλαστικής
600 400 support

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Ένας από τους λόγους που πολλοί ασθενείς, στην εποχή μας-και όχι μόνο- αμελούν να συμβουλευθούν γιατρό για ένα πρόβλημά τους είναι ο φόβος ότι αυτό θα τους πάρει πολύ χρόνο, κάτι που θα έχει συνέπειες είτε την επαγγελματική είτε στην προσωπική τους ζωή.

read more
Οστεοπόρωση - αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου
Οστεοπόρωση – αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου
600 400 support

ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ – ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥ Τί είναι η Οστεοπόρωση; Η οστεοπόρωση είναι η κατάσταση εκείνη κατά την οποία ο σκελετός μας, τα οστά μας χάνουν την οστική τους μάζα, γίνονται πιο αδύνατα, πιο εύθραυστα και σπάζουν ευκολότερα. Είναι μία διαδικασία ανακατασκευής από τους οστεοβλάστες και οστικής απορόφησης από τους οστεοκλάστες. Επιδημιολογία Η οστεοπόρωση εμφανίζεται…

read more
Λοιμώξεις Χειρουργικών Τραυμάτων
600 400 support

ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ Λοίμωξεις χειρουργικών πεδίου • Τρίτη πιο συχνή νοσοκομιακή λοίμωξη (14% – 16%) • Η πιο συχνη νοσοκομιακή λοίμωξη μεταξύ χειρουργημένων ασθενών (38%) – 2/3 αφορούν την χειρουργική τομή – 1/3 αφορούν όργανα ή κοιλότητες στη θέση της χειρουργικής επέμβασης 7.3 επιπλεόν μέρες νοσηλείας ύστερα του χειρουργείου Αποικισμός vs Μόλυνση • Αποικισμός –…

read more
Εξατομικευμένη Αρθροπλαστική Γόνατος
1024 768 support

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ Σε ένα τέλειο κόσμο, κάθε εμφύτευμα θα δημιουργείτε για να ταιριάζει ακριβώς σε κάθε ασθενή. Αλλά, στο παρελθόν η τεχνολογία δεν ήταν διαθέσιμη για χρήση εξατομικευμένων μεθόδων τοποθέτησης των εμφυτευμάτων.Η Εξατομικευμένη Αρθροπλαστική Γόνατος κάνει χρήση ειδικών οδηγών τοποθέτησης μηριαίου και κνήμης, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί με την βοήθεια του μαγνητικής (MRI) ή…

read more
Ολική αρθροπλαστική ισχίου
Ολική αρθροπλαστική ισχίου
600 400 support

ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΟΥ Πόσα βήματα κάνατε σήμερα; Μόλις 10.000 βήματα ημερησίως είναι αρκετά για καλή φυσική κατάσταση και, κατ’ επέκταση, υγεία.

read more
Χειρουργική γόνατος με ρομποτικό σύστημα και με σύστημα τρισδιάστατης αρθροπλαστικής με τρισδιάστατα κατασκευασμένα μοσχεύματα .
567 378 support

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ Σε λίγα χρονιά όλη αυτή η πειραματική τεχνολογία που πέρασε για ευνόητους εμπορικούς και εταιρικούς λόγους πολύ νωρίτερα στην πράξη θα είναι παρωχημένη

read more
Η 3D επανάσταση στην αρθροπλαστική γόνατος είναι εδώ!
1024 502 support

H 3D ΕΠΑΝΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση σε γόνατο με μόσχευμα που δημιουργήθηκε με 3D εκτυπωτή στην Ελβετία. Η επέμβαση έγινε στο ιατρικό κέντρο Ψυχικού από τον διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής Ευάγγελο Γάκη.

read more