Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας

Ενημερωθείτε σήμερα από τον  Ορθοπαιδικό Χειρουργό Ευάγγελο Γάκη για τις σύγχρονες επιλογές στην αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου!

Δεν υπάρχουν όρια

Γιατί να μας επιλέξετε

Προηγμένη Τεχνολογία, Εμπειρία, Εξατομίκευση

01

Εμπειρία

Ο Κ. Ευάγγελος Γάκης είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός που ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του ισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους.

Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε αρθροσκόπηση ισχίου, αρθροπλαστική ισχίου (πρωτογενής και αναθεώρηση), αρθροσκόπηση γόνατος και του γόνατος.

02

Τεχνολογία

Η ομάδα μαςχρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά που προσφέρουν μακροπρόθεσμη αντοχή και με την πρόθεση να χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα τμήματα MIS επιτυγχάνει άριστα αισθητικά αποτελέσματα και η άμεση κινητοποίηση των ασθενών μέσα σε μόλις λίγες ώρες μετά την επέμβαση

03

Εξατομίκευση

Ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός.Χρησιμοποιούμε το προεγχειρητικό σύστημα σχεδιασμού KneePLAN® για να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη προσομοίωση του γόνατος και να καθορίσει την ανατομία και μορφολογία των οστών του κάθε ασθενή. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται η εξατομικευμένη πρόθεση…

Πρωτοπόροι σε ελλάδα & ευρώπη

☑️ Στη Ρομποτική Χειρουργική Ισχίου/Γόνατος

☑️ Στη 3D Αρθροπλαστικη Γονατος

☑️ Στην Εξατομικευμένη Αρθροπλαστική Γόνατος

☑️ Στην Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου MIS

Ο ορθοπεδικός Ευάγγελος Γάκης χρησιμοποίεί ένα ρομποτικό σύστημα καθοδήγησης σχεδιασμένο να βοηθά στην ευθυγράμμισης και επικύρωσης προεγχειρητικού σχεδιασμού σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια του χειρουργείου!