Ορθοπεδικός Χειρουργός

εξειδικευθείς στο Ισχίο και Γόνατο.

Ο ιατρός Ευάγγελος Γάκης παρέχει καινοτόμες, πρακτικές λύσεις για την εξάλειψη του πόνου στο ισχίο και στο γόνατο. Είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός που ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του ισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους.

Διατελεί Διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής  “Ιατρικό Ψυχικού” | Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Ορθοπαιδικός Χειρουργός Ευάγγελος Ν. Γάκης

Αξιολογήσεις ασθενών

Ένας αριστος γιατρός, γνώστης της τεχνολογίας και την εξελικτικής πορείας της, που αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλη του την εμπειρία και την γνώση στους ασθενείς του. Άκουγα πολλά! Δεν πίστευα όμως τίποτα μέχρι που τα είδα μπροστά μου. Η μαμά μου έκανε ολική αρθροπλαστικη γόνατος στον κο Γακη και περπάτησε οντως 5 ώρες μετά το χειρουργείο. Δεν πόνεσε, δεν πονάει και όλη η μετεγχειρητική της πορεία είναι εξαιρετική. Συγχαρητήρια στον άνθρωπο και γιατρό κο Βαγγελη Γακη και στην ομάδα του!

Εξαίρετος επιστήμονας και Άνθρωπος!!

Αριστος στη δουλειά του και απλός καλός άνθρωπος. ..Σε ευχαριστούμε. ...

Δεν έχω λόγια να περιγράψω τον γιατρό και τον άνθρωπο αυτό...!!!εκανε επέμβαση ισχίου στην μητέρα μου,περπάτησε σε 3ωρες και την επόμενη που βγήκαμε από το νοσοκομείο ανέβηκε μόνη της τις σκάλες του σπιτιού μας !!!!!πραγματικα δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα επειδή η μητέρα μου πονούσε πολυυυυ για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μου ήταν εύκολο να πιστέψω ότι από την πρώτη μέρα δεν πονάει και εχει αλλάξει η ποιότητα ζωής της...τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και του είμαστε πάντα ευγνώμων ....!!!!

Εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας

Orsa Grimani

Orsa Grimani

doesn't recommend Ευάγγελος Γάκης - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

30 Ιανουαρίου, 2019 via Facebook

πάνω Απ όλα άνθρωπος μπράβο γιατρέ

Πριν 3 χρονια και σε διαστημα 3 μηνες το ενα απο το αλλο μου εκανε εγχειριση και στα 2 γονατα.......Δεν χρειαστικα ουτε πατεριτσες ουτε φυσικοθεραπειες....Γιατι η μεθοδος αυτουνου του γιατρου που λεγεται ΓΑΚΗΣ δεν συγκρινετε με καμια αλλη....Το βαρος μου ειναι 98 κιλα κι ομως πεταω!!! Σ ευχαριστω ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ

Εξαιρετική, από κάθε άποψη!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ Ο ΠΡΩΙΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΤΗΛ ΣΑΣ

Τί να πώ ...δε υπάρχουν λόγια...Μπορεί η επιστήμη να προχωρεί μα..κι αν δεν υπάρχουν επιστήμονες και πάνω απ΄όλα άνθρωποι..τότε καθηλώνεται..Συγχαρητήρι α γιατρέ μου..

697 1839 800

Θα χαρούμε πολύ να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε προβλήματα του ισχίου και του γονάτου σας.