ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

evangelos_gakis

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΚΗΣ MD – ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

  • Μέλος Αμερικάνικης εταιρείας ορθοπεδικών χειρουργών ΑΑOS
  • Μέλος ΕΕΧΟΤ Μελος ΕSSKA (european society of sprts ,traumatology and knee surgery at Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού
  • Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού
  • Studied Continuing Education Classes at Harvard Medical School
  • Studied Hand and Microsurgery at Allgemeines Krankenhaus der Stadt WienStudied Orthopaedics Surgery στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

VIDEOS

Ο Κ. Ευάγγελος Γάκης είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός που ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του ισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους.

Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε αρθροσκόπηση ισχίου, αρθροπλαστική ισχίου (πρωτογενής και αναθεώρηση), αρθροσκόπηση γόνατος και του γόνατος.

Ο γιατρός έχει έναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη διάγνωση και τη διαχείριση των νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από ασθένειες όπως το ισχίο (FAI), κοτύλης δυσπλασία, αρθρίτιδα και αθλητικούς τραυματισμούς του ισχίου και του γόνατος.

Ο K. Γάκης έχει εκτεταμένη εμπειρία στο ισχίο και το γόνατο και γνωρίζει τεχνικές παλιές και σύγχρονες που είναι αναγκαίες για την ορθή διαχείριση των πολλαπλών ενδοπροσθέσεων όπου διατίθενται στην σαραντάχρονη ιστορία της σύγχρονης αρθροπλαστικής, επίσης, χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά που προσφέρουν μακροπρόθεσμη αντοχή και με την πρόθεση να χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα τμήματα MIS επιτυγχάνει άριστα αισθητικά αποτελέσματα και η άμεση κινητοποίηση των ασθενών μέσα σε μόλις λίγες ώρες μετά την επέμβαση.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Από το 2003 ως σήμερα έχουμε θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς με απόλυτη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Είμαστε πρωτοπόροι στις σύγχρονες τεχνικές θεραπείας ισχίου και γόνατου.
Πρώτο μας μέλημα είναι η πλήρης αποκατάσταση του ασθενούς και πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η υγεία και η καλυτέρευση στη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας.
Ο κύριος Γάκης είναι από τους ελάχιστους γιατρούς που ασχολείται με τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα μέσων που βοηθούν στην εξέλιξη της επιστήμης.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διάγνωση και την διαχείριση νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από ισχίο, κοτύλης δυσπλασία, αρθρίτιδα και παθήσεις στο γόνατο.
Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά.
Άριστα αισθητικά αποτελέσματα και κινητοποίηση των ασθενών σε λίγες μόνο ώρες.
Χρησιμοποιήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα για έλεγχο όλα τα 3D μοντέλα εξατομικευμένης αρθροπλαστικής γόνατος
Μεγαλύτερη σειρά 3D αρθροσκοπικών και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη
Χρησιμοποιούμε 3D προθέσεις οι οποίες θα είναι η νέα τάση, που θα καταργήσουν όλες τις τεχνικές navigation και είναι επαναστατικές τόσο για το κόστος του ασθενούς, όσο και για τις κλινικές

ΑΡΘΡΑ