Ορθοπεδικός Χειρουργός

εξειδικευθείς στο Ισχίο και Γόνατο.

Ο ιατρός Ευάγγελος Γάκης παρέχει καινοτόμες, πρακτικές λύσεις για την εξάλειψη του πόνου στο ισχίο και στο γόνατο. Είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός που ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του ισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους.

Διατελεί Διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής  “Ιατρικό Ψυχικού” | Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Ο Κ. Ευάγγελος Γάκης είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός που ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του ισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους.

Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε αρθροσκόπηση ισχίου, αρθροπλαστική ισχίου (πρωτογενής και αναθεώρηση), αρθροσκόπηση γόνατος και του γόνατος.

Ο γιατρός έχει έναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη διάγνωση και τη διαχείριση των νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από ασθένειες όπως το ισχίο (FAI), κοτύλης δυσπλασία, αρθρίτιδα και αθλητικούς τραυματισμούς του ισχίου και του γόνατος.

Ο K. Γάκης έχει εκτεταμένη εμπειρία στο ισχίο και το γόνατο και γνωρίζει τεχνικές παλιές και σύγχρονες που είναι αναγκαίες για την ορθή διαχείριση των πολλαπλών ενδοπροσθέσεων όπου διατίθενται στην σαραντάχρονη ιστορία της σύγχρονης αρθροπλαστικής, επίσης, χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά που προσφέρουν μακροπρόθεσμη αντοχή και με την πρόθεση να χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα τμήματα MIS επιτυγχάνει άριστα αισθητικά αποτελέσματα και η άμεση κινητοποίηση των ασθενών μέσα σε μόλις λίγες ώρες μετά την επέμβαση

  • Μέλος Αμερικάνικης εταιρείας ορθοπεδικών χειρουργών ΑΑOS
  • Μέλος ΕΕΧΟΤ
  • Μελος ΕSSKA (european society of sprts
  • Traumatology and knee surgery atΙατρικό Κέντρο Ψυχικού
    Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού
  • Studied Continuing Education Classes at Harvard Medical School
  • Studied Hand and Microsurgery at Allgemeines Krankenhaus der Stadt WienStudied
  • Orthopaedics Surgery στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

2106974000

Θα χαρούμε πολύ να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε προβλήματα του ισχίου και του γονάτου σας.