Ορθοπαιδικός Χειρουργός

εξειδικευθείς στο Ισχίο και Γόνατο.

Ο ιατρός Ευάγγελος Γάκης παρέχει καινοτόμες, πρακτικές λύσεις για την εξάλειψη του πόνου στο ισχίο και στο γόνατο. Είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός που ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του ισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους.

Διατελεί Διευθυντής της Ορθοπαιδικής κλινικής  “Ιατρικό Ψυχικού” | Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Ορθοπαιδικός Χειρουργός Ευάγγελος Ν. Γάκης
  • Μέλος Αμερικάνικης εταιρείας ορθοπεδικών χειρουργών ΑΑOS
  • Μέλος ΕΕΧΟΤ
  • Μελος ΕSSKA (european society of sprts
  • Traumatology and knee surgery atΙατρικό Κέντρο Ψυχικού
    Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού
  • Studied Continuing Education Classes at Harvard Medical School
  • Studied Hand and Microsurgery at Allgemeines Krankenhaus der Stadt WienStudied
  • Orthopaedics Surgery στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο ορθοπαιδικός χειρουργός Ευάγγελος Γάκης και η εξειδικευμένη ιατρική του ομάδα είναι Πρωτοπόροι σε Ελλάδα & Ευρώπη

☑️ Στη Ρομποτική Χειρουργική Ισχίου / Γόνατος

☑️ Στη 3D Αρθροπλαστικη Γονατος

☑️ Στην Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου MIS

☑️ Στην Αναθεώρηση αρθροπλαστικών

Ο Κ. Ευάγγελος Γάκης είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός που ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του ισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους.

Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε αρθροσκόπηση ισχίου, αρθροπλαστική ισχίου (πρωτογενής και αναθεώρηση), αρθροσκόπηση γόνατος και του γόνατος.

Ο γιατρός έχει έναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη διάγνωση και τη διαχείριση των νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από ασθένειες όπως το ισχίο (FAI), κοτύλης δυσπλασία, αρθρίτιδα και αθλητικούς τραυματισμούς του ισχίου και του γόνατος.

Ο K. Γάκης έχει εκτεταμένη εμπειρία στο ισχίο και το γόνατο και γνωρίζει τεχνικές παλιές και σύγχρονες που είναι αναγκαίες για την ορθή διαχείριση των πολλαπλών ενδοπροσθέσεων όπου διατίθενται στην σαραντάχρονη ιστορία της σύγχρονης αρθροπλαστικής, επίσης, χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά που προσφέρουν μακροπρόθεσμη αντοχή και με την πρόθεση να χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα τμήματα MIS επιτυγχάνει άριστα αισθητικά αποτελέσματα και η άμεση κινητοποίηση των ασθενών μέσα σε μόλις λίγες ώρες μετά την επέμβαση

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Ευάγγελος Γάκης λόγω του όγκου και της πρωτοπορίας στα θέματα της τρισδιάστατης εκτύπωσης υλικών και οδηγών είναι ο μόνος με αυτή την πληθώρα περιστατικών στην Ελλάδα, κατέχοντας και πιστοποίηση για ρομποτικά συστήματα άλλων εταιρειών.
Μάλιστα, η πρώτη μεταμόσχευση γονάτου πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού, όπου διατελεί Διευθυντής Ορθοπαιδικής.

697 1839 800

Θα χαρούμε πολύ να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε προβλήματα του ισχίου και του γονάτου σας.