Χειρουργική γόνατος με ρομποτικό σύστημα και με σύστημα τρισδιάστατης αρθροπλαστικής με τρισδιάστατα κατασκευασμένα μοσχεύματα .

567 378 support

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ

Σε λίγα χρονιά όλη αυτή η πειραματική τεχνολογία που πέρασε για ευνόητους εμπορικούς και εταιρικούς λόγους πολύ νωρίτερα στην πράξη θα είναι παρωχημένη
Στο μέλλον δεν θα ανταγωνιζόμαστε για ποια τεχνική είναι καλύτερη στο πώς θα τοποθετήσουμε και μόνο ένα έτοιμο υλικό που ποτέ δεν θα αντιγράψει πλήρως τη φύση ( διότι όλες οι τεχνικές από τις οποίες βομβαρδίζονται επικοινωνιακά οι μελλοντικοί ασθενείς που πρόσκεινται να υποβληθούν σε ένα χειρουργείο ,είναι μόνο ένα μικρό μέρος του χειρουργείου και εξαντλείτε μόνο στο πώς θα παρασκευάσουμε το οστό για να τοποθετηθεί η πρόθεση )

Τα σημερινά υλικά είναι έτοιμα από πριν και διαφέρουν μόνον στο μέγεθος .
Όχι όμως και στο σχήμα και την μορφολογία των ξεχωριστών ανθρώπων και γονάτων
Από την άλλη ένα ίδιο γόνατο δεν υπάρχει σε αυτή τη φύση .
Είναι σχήμα οξύμωρο να λέμε ότι φτιάχνουμε κάτι νέο όσον αφορά την τεχνική τοποθέτησης του μοσχεύματος και από την άλλη για δύο δισεκατομμύρια υποψήφιους ασθενείς να έχουμε υλικά που η σχεδίαση τους δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά από δεκαετίες.
Επομένως μαζί με τις τεχνικές που έχουμε για την τοποθέτηση των υλικών χρειαζόμαστε και μια πρόθεση μοναδική χτισμένη πάνω στις ανάγκες και την ανατομία του ασθενή .
Αυτή είναι η σημαντική διαφορά .
Δεν αλλάζουμε ένα γόνατο με μια έτοιμη πρόθεση που έχει κατασκευασθεί στο περίπου για όλους τους ασθενείς και θα μας βοηθήσει κάποια τεχνική περισσότερο καλή η κακή να τοποθετηθεί αλλά θα χρησιμοποιήσουμε οποία τεχνική θέλουμε και ξέρουμε καλύτερα για να αλλάξουμε ένα γόνατο έχοντας κατασκευάσει ένα μόσχευμα μοναδικό για τον ασθενή προσαρμοσμένο στην ανατομία του και στις ανάγκες του ασθενή .
Αυτό είναι το 3D γόνατο .
Έχει σχέση με το πρόθεση το μόσχευμα δηλαδή που τοποθετείται και όχι με ποια τεχνική θα χρησιμοποιηθεί, η οποία πάντα θα παίζει δευτερεύοντα ρόλο στην έκβαση του χειρουργείου.

VIDEO

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Από το 2003 ως σήμερα έχουμε θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς με απόλυτη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Είμαστε πρωτοπόροι στις σύγχρονες τεχνικές θεραπείας ισχίου και γόνατου.
Πρώτο μας μέλημα είναι η πλήρης αποκατάσταση του ασθενούς και πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η υγεία και η καλυτέρευση στη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας.
Ο κύριος Γάκης είναι από τους ελάχιστους γιατρούς που ασχολείται με τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα μέσων που βοηθούν στην εξέλιξη της επιστήμης.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διάγνωση και την διαχείριση νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από ισχίο, κοτύλης δυσπλασία, αρθρίτιδα και παθήσεις στο γόνατο.
Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά.
Άριστα αισθητικά αποτελέσματα και κινητοποίηση των ασθενών σε λίγες μόνο ώρες.
Χρησιμοποιήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα για έλεγχο όλα τα 3D μοντέλα εξατομικευμένης αρθροπλαστικής γόνατος
Μεγαλύτερη σειρά 3D αρθροσκοπικών και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη
Χρησιμοποιούμε 3D προθέσεις οι οποίες θα είναι η νέα τάση, που θα καταργήσουν όλες τις τεχνικές navigation και είναι επαναστατικές τόσο για το κόστος του ασθενούς, όσο και για τις κλινικές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ