ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ MIS

Είναι η χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης των αρθρικών επιφανειών της κεφαλής του μηριαίου και της κοτύλης του λαγονίου οστού που έχουν φθαρεί, με ειδική πρόθεση που μιμείται τη λειτουργία του φυσιολογικού ισχίου.

Ο χειρουργικός χρόνος της επέμβασης είναι 25 - 30 λεπτά με ελάχιστη απώλεια αίματος και τραυματικότητας.
H ολική αρθροπλαστική ισχίου M.I.S χαρακτηρίζεται από γρήγορο και σωστό αποτέλεσμα με δυνατότητα άμεσης επαναφοράς  στην καθημερινότητα σας. Με την ελάχιστα επεμβατική ολική αρθροπλαστική ισχίου η πλειοψηφία των ασθενών:

  • Έχουν δυνατότητα πρώιμης κινητοποίησης - βάδισης 2 ώρες μετά το χειρουργείο και αποφυγή των επιπλοκών όπως η θρόμβωση
  • Η παραμονή στο νοσοκομείο είναι έως και 24-48 ώρες
  • Έχει απουσία μετάγγισης
  • Έχουν κέρδος για τα ασφαλιστικά ταμεία και τον οικογενειακό προϋπολογισμό
  • Έχουν ελάχιστη ανάγκη για φυσικοθεραπεία.
Σε κανονική κατάσταση το ισχίο λειτουργεί χωρίς πόνο όμως σε περιπτώσεις όπως οστεοαρθρίτιδας, ατυχήματος, άσηπτης νέκρωσης της κεφαλής του μηριαίου, εξαρθρώματος ή δυσπλασίας του ισχίου εκ γενετής διαταράσσεται αυτή η σωστή λειτουργία.  Όταν αυτές οι συνθήκες οδηγούν σε:

· Δυσκαμψία στις κινήσεις του ισχίου · Πόνος κατά τη βάδιση αλλά και σε ηρεμία (το βράδυ που ο ασθενής ξαπλώνει) · Ανισοσκελία λόγω βράχυνσης του πάσχοντος σκέλους.

Τότε ο Ευάγγελος Γάκης - Ορθοπεδικός Χειρουργός κρίνει απαραίτητο την άμεση επέμβαση του ισχίου με την Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου (M.I.S).

VIDEOS

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Από το 2003 ως σήμερα έχουμε θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς με απόλυτη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Είμαστε πρωτοπόροι στις σύγχρονες τεχνικές θεραπείας ισχίου και γόνατου.
Πρώτο μας μέλημα είναι η πλήρης αποκατάσταση του ασθενούς και πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η υγεία και η καλυτέρευση στη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας.
Ο κύριος Γάκης είναι από τους ελάχιστους γιατρούς που ασχολείται με τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα μέσων που βοηθούν στην εξέλιξη της επιστήμης.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διάγνωση και την διαχείριση νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από ισχίο, κοτύλης δυσπλασία, αρθρίτιδα και παθήσεις στο γόνατο.
Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά.
Άριστα αισθητικά αποτελέσματα και κινητοποίηση των ασθενών σε λίγες μόνο ώρες.
Χρησιμοποιήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα για έλεγχο όλα τα 3D μοντέλα εξατομικευμένης αρθροπλαστικής γόνατος
Μεγαλύτερη σειρά 3D αρθροσκοπικών και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη
Χρησιμοποιούμε 3D προθέσεις οι οποίες θα είναι η νέα τάση, που θα καταργήσουν όλες τις τεχνικές navigation και είναι επαναστατικές τόσο για το κόστος του ασθενούς, όσο και για τις κλινικές

ΑΡΘΡΑ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ