ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ

Πρόκειται για χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης αρθριτικών επιφανειών μηρού και κνήμης με ειδική πρόθεση που μιμείται τη λειτουργία του φυσιολογικού γόνατος.
Δυσκαμψία στις κινήσεις του γόνατος, πόνος κατά τη βάδιση αλλά και σε ηρεμία, πιθανή γωνίωση μηρού και κνήμης στην όρθια στάση.
Είναι σχήμα οξύμωρο να λέμε ότι φτιάχνουμε κάτι νέο όσον αφορά την τεχνική τοποθέτησης του μοσχεύματος και από την άλλη για δύο δισεκατομμύρια υποψήφιους ασθενείς να έχουμε υλικά που η σχεδίαση τους δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά από δεκαετίες. Κάθε ασθενής είναι μοναδικός το ίδιο και η ανατομία του. Εξατομικευμένη μέθοδος σημαίνει ότι είναι φτιαγμένη μόνο για τον έναν ασθενή και μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε 90 επιλογές και μεγέθη αρθροπλαστικής σε αντίθεση με την παλιά μέθοδο που έχουμε μονό 4-5 νούμερα.
Το καινούργιο σύστημα εξατομικευμένης αρθροπλαστικής γόνατος χρησιμοποιεί τη μαγνητική τομογραφία ή την τρισδιάστατη αξονική όπου απεικονίζεται το γόνατο σε τρεις διαστάσεις και δημιουργούνται ειδικοί οδηγοί για την τοποθέτηση της πρόθεσης του γόνατος για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά. Έτσι δίνετε η δυνατότητα στον ασθενή για μόλις 24 ώρες  παραμονής  για να επανέλθει και να εξέλθει περπατώντας μετά την επέμβαση.
  • Δεν χρησιμοποιούνται πολλά εργαλεία.
  • Γίνεται πολύ μικρότερη τομή που σημαίνει μικρή καταστροφή των ιστών.
  • Λιγότερη απώλεια αίματος και ταχύτατη επούλωση των ιστών.
  • Μείωση του χρόνου χειρουργείου στα 35 λεπτά.
  • Άμεση κινητοποίηση 24 - 48 ώρες παραμονής στο νοσοκομείο.
  • Αποφυγή επιπλοκών από την ακινησία.
  • Μικρή ανάγκη έως καθόλου για φυσικοθεραπεία.
  • Μικρότερη επιβάρυνση στους προϋπολογισμούς.

VIDEOS

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Από το 2003 ως σήμερα έχουμε θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς με απόλυτη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Είμαστε πρωτοπόροι στις σύγχρονες τεχνικές θεραπείας ισχίου και γόνατου.
Πρώτο μας μέλημα είναι η πλήρης αποκατάσταση του ασθενούς και πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η υγεία και η καλυτέρευση στη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας.
Ο κύριος Γάκης είναι από τους ελάχιστους γιατρούς που ασχολείται με τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα μέσων που βοηθούν στην εξέλιξη της επιστήμης.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διάγνωση και την διαχείριση νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από ισχίο, κοτύλης δυσπλασία, αρθρίτιδα και παθήσεις στο γόνατο.
Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά.
Άριστα αισθητικά αποτελέσματα και κινητοποίηση των ασθενών σε λίγες μόνο ώρες.
Χρησιμοποιήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα για έλεγχο όλα τα 3D μοντέλα εξατομικευμένης αρθροπλαστικής γόνατος
Μεγαλύτερη σειρά 3D αρθροσκοπικών και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη
Χρησιμοποιούμε 3D προθέσεις οι οποίες θα είναι η νέα τάση, που θα καταργήσουν όλες τις τεχνικές navigation και είναι επαναστατικές τόσο για το κόστος του ασθενούς, όσο και για τις κλινικές

ΑΡΘΡΑ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ