Αρθροπλαστική γόνατος ελάχιστης επεμβατικότητας

600 400 support

ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Οι άνθρωποι που έχουν μάθει να ζουν με δογματισμούς τίποτε δεν έχουν να προσδώσουν στην κοινωνία πάρα μονάχα στον εαυτό τους . Ο δημιουργικός ανταγωνισμός φίλων το τονίζω συνάδελφων τα τελευταία χρόνια στο πεδίο των αρθροπλαστικων γόνατος και ισχίου μας επέτρεψε να έχουμε αποτελέσματα εφάμιλλα άλλα και αξιοζήλευτα από τα καλύτερα κέντρα πέραν του Ατλαντικού τόσο που να αναγνωριζεται πλέον η δουλειά μας από αυτούς.

Ήδη ο χρόνος νοσηλείας άλλα και η ποιότητα του αποτελέσματος είναι ο ίδιος αν οχι και καλύτερος .

Η σωστή οργάνωση της προσωπικοτητας της χειρουργικής ομάδας η άρτια οργάνωση του χειρουργείου τα μετεγχειριτικα πρωτόκολλα διαχείρισης του πόνου της αποθεραπείας και κινητοποίησης σε συνδυασμό με τον μη συμβιβασμό σε επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας του ασθενή, μας δίνουν αυτά τα αποτελέσματα

VIDEO

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Από το 2003 ως σήμερα έχουμε θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς με απόλυτη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Είμαστε πρωτοπόροι στις σύγχρονες τεχνικές θεραπείας ισχίου και γόνατου.
Πρώτο μας μέλημα είναι η πλήρης αποκατάσταση του ασθενούς και πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η υγεία και η καλυτέρευση στη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας.
Ο κύριος Γάκης είναι από τους ελάχιστους γιατρούς που ασχολείται με τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα μέσων που βοηθούν στην εξέλιξη της επιστήμης.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διάγνωση και την διαχείριση νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από ισχίο, κοτύλης δυσπλασία, αρθρίτιδα και παθήσεις στο γόνατο.
Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά.
Άριστα αισθητικά αποτελέσματα και κινητοποίηση των ασθενών σε λίγες μόνο ώρες.
Χρησιμοποιήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα για έλεγχο όλα τα 3D μοντέλα εξατομικευμένης αρθροπλαστικής γόνατος
Μεγαλύτερη σειρά 3D αρθροσκοπικών και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη
Χρησιμοποιούμε 3D προθέσεις οι οποίες θα είναι η νέα τάση, που θα καταργήσουν όλες τις τεχνικές navigation και είναι επαναστατικές τόσο για το κόστος του ασθενούς, όσο και για τις κλινικές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ