Άντερσεν 1, Αθήνα 115 25
+30 6971 839800
Σχετικά με τον Ιατρό

Ας γνωριστούμε...

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΚΗΣ MD
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΟΣ (M.I.S)
Μέλος στην Αμερικανική Ακαδημία των ορθοπεδικών χειρουργών.
Μέλος της ΕΕΧΟΤ (
Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών 2004)
Μέλος της ΑΑΟS (American Academy of Orthopaedic Surgeons)
Μέλος της ESSKA (European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy)
Μέλος της Unesco Club

Διευθυντής  Ορθοπαιδικής κλινικής Ιαρικού Ψυχικού.

Ο Κ.Ευάγγελος Γάκης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός που ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων τουισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους .

Είναι ο πρώτος που εδραίωσε την εξατομικευμένη αρθροπλαστική γόνατος έχοντας τη μεγαλύτερη σειρά περιστατικών σε Ελλάδα και εναν απο το σημαντικότερο αριθμο data based σε αρθροπλαστικές γόνατος στην Ευρώπη

Εχει μεγάλη εμπειρία σε αρθροσκόπηση και αρθροπλαστική ισχίου αλλα και σε αρθροσκόπηση και αρθροπλαστική γόνατος και έχει άποψη για την μελλοντική εξέλιξη των μεθόδων της χειρουργικής αντιμετώπισης και αποθεραπείας των καθήσεων του ισχίου και του γόνατος. Για αυτό το λόγο και ο κύριος Γάκης είναι από τους λίγους ιατρούς που ασχολείται με το σχεδιασμό αλλά και τη λειτουργικότητα μέσων που βοηθούν στην εξέλιξη της επιστήμης.

Ο γιατρός έχει έναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη διάγνωση και τη διαχείριση των νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από ασθένειες όπως το ισχίο (FAI), κοτύλης δυσπλασία, αρθρίτιδα και αθλητικούς τραυματισμούς του ισχίου και του γόνατος.

Γνωρίζοντας τεχνικές παλιές και σύγχρονες που είναι αναγκαίες για την ορθή διαχείριση των πολλαπλών ενδοπροσθέσεων όπου διατίθονται στην σαραντάχρονη ιστορία της σύγχρονης αρθροπλαστικής, χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά .Τα υλικά αυτά προσφέρουν μακροπρόθεσμη

Ασχολήθηκε απο τους πρώτους στην Ελλάδα με την MIS του ισχίου και την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική αμμέσως μετα το 2003 και επιτυγχάνει άριστα αισθητικά αποτελέσματα και την άμεση κινητοποίηση των ασθενών μέσα σε μόλις λίγες ώρες μετά και εχει καταφέρι να έχει τον χαμηλότερο μεσο όρο παραμονής στο νοσοκομείο μετα απο επεμβάσεις αρθροπλαστικής ..

Ο γιατρός εχει εκπαιδευθεί στην αρθροπλαστική του ισχίου και του γόνατος στην περίφημα σχολή του ΝΙΜΤΣ δίπλα στον Μανώλη Μιχελινάκη διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής του ΝΙΜΤΣ και εχει μετεκπαιδευθεί στο Harvard Medical school στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης

Ο ιατρός έχει αναπτύξει έντονα το το ενδιαφέρον για την επιτυχία των επεμβάσεων του αλλά και το συναίσθημα της ανθρωπιάς που έχει ανάγκη ο κάθε ασθενής..

Ο Κ.Ευάγγελος Γάκης δεχεται φοιτητες που  στέλνει το New York Medical School για εκπαίδευση στην ορθοπαιδική

 

Ο Ιατρός δέχεται με ραντεβού στο ιατρείο του,

Ιατρικό Ψυχικού  
Άντερσεν 1,Ψυχικό Αθήνα

Για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο τηλέφωνο:

Τηλ: 210 6974000 εσωτερικό 6284 έως τις 15:00

 

Για επείγοντα περιστατικά καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

694 4909 248  /  697 1839 800

 

email: info@evangelosgakis.com

evangelos gakis...Ο στόχος του ιατρού είναι η καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής του ασθενή και η επιστροφή του στις καθημερινές δραστηριότητες.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου πρέπει να βάζεις υψηλά στάνταρ στην εργασία σου και καμία υποχώρηση στην ποιότητα αυτής δεν είναι αποδεκτή.

Η ηθική ικανοποίηση όταν βλέπεις έναν ασθενή με κατεστραμμένο ισχίο ή γόνατο και με σοβαρή αναπηρία που με την επέμβαση της Αρθροπλαστικής η βάδιση και η αποθεραπεία του ν’αγγίζουν το τέλειο δε συγκρίνεται με τίποτα το υλικό.

Ευάγγελος Γάκης
Ορθοπαιδικός Χειρουργός
Ιατρικό Αθηνών, Κλινική Ψυχικού