Άντερσεν 1, Αθήνα 115 25
+30 6971 839800
Νέα

Οι ανθρωποι που εχουν μαθει να ζουν με δογματισμους τιποτε δεν εχουν να προσδώσουν στην κοινωνια παρα μοναχα στον εαυτο τους . Ο δημιουργικός ανταγωνισμος φίλων το τονιζω συναδελφων τα τελευταια χρονια στο πεδίο των αρθροπλαστικων γονατος και ισχιου μας επέτρεψε να εχουμε αποτελεσματα εφάμιλλα αλλα και αξιοζήλευτα απο τα καλυτερα κεντρα περαν του Ατλαντικού τοσο που να αναγνωριζεται πλεον η δουλεια μας απο αυτους. Ηδη ο χρονος νοσηλείας αλλα και η ποιότητα του αποτελέσματος ειναι ο ίδιος αν οχι και καλυτερος . Η σωστη οργανωση της προσωπικοτητας της χειρουργικης ομαδας η άρτια οργανωση του χειρουργειου τα μετεγχειριτικα πρωτοκολλα διαχείρισης του πόνου της αποθεραπείας και κινητοποίησης σε συνδιασμό με τον μη συμβιβασμό σε επιπεδο ποιοτητας και ασφάλειας του ασθενη, μας δίνουν αυτα τα αποτελεσματα . Δειτε στο βιντεο ..

 

Ο Ιατρός δέχεται με ραντεβού στο ιατρείο του,

Ιατρικό Ψυχικού  
Άντερσεν 1,Ψυχικό Αθήνα

Για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο τηλέφωνο:

Τηλ: 210 6974000 εσωτερικό 6284 έως τις 15:00

 

Για επείγοντα περιστατικά καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

694 4909 248  /  697 1839 800

 

email: info@evangelosgakis.com

evangelos gakis...Ο στόχος του ιατρού είναι η καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής του ασθενή και η επιστροφή του στις καθημερινές δραστηριότητες.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου πρέπει να βάζεις υψηλά στάνταρ στην εργασία σου και καμία υποχώρηση στην ποιότητα αυτής δεν είναι αποδεκτή.

Η ηθική ικανοποίηση όταν βλέπεις έναν ασθενή με κατεστραμμένο ισχίο ή γόνατο και με σοβαρή αναπηρία που με την επέμβαση της Αρθροπλαστικής η βάδιση και η αποθεραπεία του ν’αγγίζουν το τέλειο δε συγκρίνεται με τίποτα το υλικό.

Ευάγγελος Γάκης
Ορθοπαιδικός Χειρουργός
Ιατρικό Αθηνών, Κλινική Ψυχικού